IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, Jubileusze, Chrzciny i inne...


IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, Jubileusze, Chrzciny i inne...
Prponujemu Państwu organizację imprez okolicznosciowych w Leśnej Przysatani!
Do Państwa dyspozycji oddajemy duzą klimatyzowaną sale oraz w sezonie letnim namiot usytuowany nad samym jeziorem.
Poniżej załączamy przykładowe menu:

 
Propozycja I:
Obiad podawany wielo porcjowo (po dwie porcje obiadowe/osobę)
Zupa: rosół z makaronem
II danie:       
- polędwica wieprzowa z grilla z sosem z kolorowego pieprzu,
- karkówka pieczona w sosie własnym
- de volaille z masłem i natką pietruszki
 
Dodatki:
- ziemniaki
- frytki
 - kluski śląskie
 
 Surówki:
- z białej kapusty
- z marchewki z pomarańczą
- z selera z rodzynkami
Kawa, herbata – bez ograniczeń
 
Zimne zakąski:
- indyk na słodko ze śliwką i morelą
- schab pieczony z ostrym nadzieniem
- ryba po grecku
- bukiet wędlin
- sałatka grodzka
- sałatka meksykańska
- sałatka owocowa
- roladki z szynki ze szparagami i jajkiem
- pieczywo
 
Cena za powyższy obiad wraz z zimnymi zakąskami: 70 zł /os
Powyższa propozycja gwarantuje rezerwację lokalu do godziny 22:00.
Kawa,herbata w cenie
Soki, napoje – doliczane są dodatkowo wg zamówień w cenie 6 zł / 1 l .
Alkohol – wstawia klient.
Ciasto wg uzgodnień. Ciasta, tort  mogą pochodzić tylko i wyłącznie z cukierni i piekarni, nie pozwalamy wstawiać ciast własnej produkcji.
 
 
 
Propozycja II:
Obiad:
Zupa: krem z brokuł z groszkiem ptysiowym (podane w bulionówce)
II danie: (po 2 porcje na osobę)
- polędwica wieprzowa z boczkiem z grilla z sosem z kolorowego pieprzu                  
- karkówka pieczona w sosie własnym                                                                      
- de volay z masłem i natką pietruszki                         
- schab z pieczarką                                                                            
Dodatki:
- ziemniaki                                                                                         
- frytki                                                                                               
 - kluski śląskie                                                                                  
 Surówki:
- z białej kapusty
- z marchewki z pomarańczą
- z selera z rodzynkami
- warzywa gotowane: kalafior, marchewka, brokuł
Zimne zakąski:
Przekąski z mięs:
- indyk na słodko ze śliwką i morelą                                                   
- karkówka pieczona                                                             
- galantyna drobiowa                                                                         
Przekąski z ryb:
- ryba po grecku                                                                                                                   
- śledź w warzywach konserwowych                                                 
Inne przekąski i sałatki:
- roladki z szynki ze szparagami i jajkiem                                            
- koreczki z sera mozarella i pomidorków koktajlowych                     
- jeżyki kalifornijskie z boczku wędzonego i śliwki suszonej    
- jajka faszerowane                                                                           
- sałatka grodzka na bazie kurczaka gotowanego                                                                  
- sałatka z brokuł, grillowanej polędwicy i palonych migdałów,
- pieczywo
Kolacja:
- barszcz czerwony z krokietem                                                         
- filet z kurczaka w sosie słodko kwaśnym z warzywami podany z ryżem parabolicznym,
 
Kawa, herbata – w cenie, bez ograniczeń
 
CENA ZA POWYŻSZE MENU – 90 ZŁ / osoby
Powyższa propozycja gwarantuje rezerwację lokalu do godziny 2:00.
Kawa, herbata - w cenie oferty.
Soki, napoje – doliczane są dodatkowo wg zamówień w cenie 6 zł / 1 l .
Alkohol – wstawia klient.
Ciasto wg uzgodnień. Ciasta, tort  mogą pochodzić tylko i wyłącznie z cukierni i piekarni, nie pozwalamy wstawiać ciast własnej produkcji.
 
 
 
Propozycja III:
Obiad:
Zupa: krem z brokuł z groszkiem ptysiowym (podane w bulionówce)
II danie: (po 3 porcje na osobę)
- polędwica wieprzowa z boczkiem z grilla z sosem z kolorowego pieprzu                  
- karkówka pieczona w sosie własnym                                              
- zrazy wołowe po staropolsku                                                          
- de volay z masłem i natką pietruszki                         
- schab z pieczarką                                                                            
Dodatki:
- ziemniaki                                                                                         
- frytki                                                                                               
 - kluski śląskie                                                                                  
 Surówki:
- z białej kapusty
- z marchewki z pomarańczą
- z kapusty pekińskiej
- fasolka szparagowa
- warzywa w cieście naleśnikowym,
Deser:
- pana cotta z musem owocowym,
Zimne zakąski:
Przekąski z mięs:
- polędwiczka wieprzowa z serem i orzechami,                                              
- karkówka pieczona                                                             
- filet z kurczaka ze szpinakiem,                                                                                 
Przekąski z ryb:
- ryba po grecku                                                                               
- różności ryb w galarecie                               
- śledź w warzywach konserwowych                                                 
Inne przekąski i sałatki:
- roladki z szynki ze szparagami i jajkiem                                           
- koreczki z sera mozarella i pomidorków koktajlowych                     
- jeżyki kalifornijskie z boczku wędzonego i śliwki suszonej                            
- sałatka grecka z serem feta i delikatnym sosem vinegrette,                                       
- sałatka z brokuł, grillowanej polędwicy i palonych migdałów,
- pieczywo
Kolacja:
- barszcz czerwony z krokietem                                                         
- golonka po bawarsku
- szaszłyk
- żeberka wieprzowe w sosie,
- bigos staropolski      
 
Kawa, herbata – w cenie, bez ograniczeń
 
CENA ZA POWYŻSZE MENU – 100 ZŁ / osoby
Powyższa propozycja gwarantuje rezerwację lokalu do godziny 3:00.
Kawa, herbata - w cenie oferty.
Soki, napoje – doliczane są dodatkowo wg zamówień w cenie 6 zł / 1 l .
Alkohol – wstawia klient.
Ciasto wg uzgodnień. Ciasta, tort  mogą pochodzić tylko i wyłącznie z cukierni i piekarni, nie pozwalamy wstawiać ciast własnej produkcji.